Jdi na obsah Jdi na menu
 

Návštěvní kniha diskuze

Nastřelování náušnic Praha, Nastřelování náušnic louny, kladno,rakovník

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Oprava naušničky

(Michaela Tučková, 27. 4. 2013 15:34)

Moc děkuji za skvělou opravu cizí špatně odvedené práce (propíchnuté náušnice v ambulanci ORL). Nyní jsem opravdu spokojená, krásně souměrně nastřelené dírky! A hlavně Váš perfektní přístup, to jsem opravdu velmi ocenila! Ta cesta z Prahy za to určitě stála. Ještě jednou velké díky Michaela Tučková, Praha 6.

Poděkování!

(Markéta, 27. 4. 2013 14:23)

Děkuji všem spokojeným maminkám, ale především jejich holčičkám. :-) Mě samotnou k nastřelení náušniček mé holčičce, vedla představa, že si jí nechci nechat odnést, svázat někde do plenky, slyšet její křik a pak aby mi bylo vrácenou plačící zkrvavené děťátko. Po zkušenostech s první dcerou, tohle bylo pro mě nepřijatelné!! Tento způsob je daleko šetrnější a v následné péči snažší. Chápu, jsem zdravotní sestřička, že při některých výkonech, je nutné děťátko takto znehybnit, ale při tak komorní a "zasvěcující" záležitosti, jakou jistě náušničky pro maminku a její okolí jsou, to není vůbec potřeba!! Vítány jsou i babičky, které poradí při výběru barvičky náušniček. :-)

Skvělá práce!

(Žaneta, 27. 4. 2013 12:37)

Od začátku jsem se bála, až nastane den, kdy s naší malou Mončou půjdem na náušničky. Nastřelování je o hodně šetrnější jak obyčejné propichování. Šetří maminkám nervy a jejich zlatíčkům zlzičky. Opravdu to tak je! U paní Markéty jsem se o tom krásně přesvědčila! Rodinné a velmi příjemné prostředí. Rychlé a přesné nastřelení a spokojenost na obou stranách. Všem maminkám s holčičkami jen DOPORUČUJI! Děkujeme!

Děkujeme

(Pavla, 26. 4. 2013 22:28)

Po dnešním nastřelení, nelituji, že jsem se takto rozhodla za naší Moničku. Už je to naše ozdobené zlatíčko. Ještě jednou díky. P

Nové náušničky

(Kateřina, 25. 4. 2013 21:44)

Tak naše malá princezna má už také konečně krásné náušničky.
S nastřelením jsme u Vás paní Markéto byli velice spokojeni. Všem maminkám můžu jen a jen doporučit! Vlastní nastřelení bylo velice rychlé, šetrné a malá skoro vůbec neplakala. Navíc jsme si společně pěkně popovídali u kafíčka o našich ratolestech... Jestli druhé miminko bude opět holčička už teď se těším k Vám :-).
Děkuji, Kateřina J. Nové Strašecí

Re: Nové náušničky

(Markéta Pospíšilová, 26. 4. 2013 9:23)

Děkuji maminkám, za jejich postřehy a milé hodnocení. :-) Vaše spokojenost je pro mě prioritní záležitost a hlavně, že Vaše malé princezny jsou bez bolístky ozdobené. Těším se na další malé holčičky, že spolu ten přelomový okamžik v náručí jejich maminek, zvládneme v co nejpříjemnější atmosféře. :-)

Stránka

(Kamča, 25. 4. 2013 14:58)

Máte moc hezkou stránku a zajímavý obsah.

Nastřelení ouška :-)

(Martina Holá Kladno, 25. 4. 2013 13:00)

S nastřelením náušniček u Vás jsem byla velmi spokojená. Vše proběhlo naprosto v pořádku, i díky Vám paní Markéto ve velmi příjemném prostředí, přesně tak jak jsem si představovala že by nastřelení náušniček pro mou dcerku mělo proběhnout. Mohu a to velice ráda Vaše služby jen doporučit. Martina.

náušničky

(Libor lzservis.wz.cz, 25. 4. 2013 2:07)

zdravím