Jdi na obsah Jdi na menu
 

Návštěvní kniha diskuze

Nastřelování náušnic Praha, Nastřelování náušnic louny, kladno,rakovník

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Děkujeme :)

(Michaela, 25. 3. 2014 18:56)

Mockrát děkujeme sestřičce Markétce za nastřelení náušniček naší Markétce ;) Paní milá, příjemná, profesionální a přijela až za námi domů do naší malé vesničky. Markétka už večer o náušničkách nevěděla, ouška už má zahojené a veliká spokojenost, všem vřele doporučuji a jestli budu mít další holčičku, Paní Markétka bude jasná volba při nášničkách :)

DĚKUJEME ZA SKVĚLOU A ŠETRNOU PRÁCI A SAMOZŘEJMĚ VŠEM DOPORUČUJEME

(Petra a Jirka Suchých, 16. 3. 2014 13:08)

Poděkování...

(Jarka a Václav Jakubcovi, Vašírov, 8. 2. 2014 22:55)

Moc děkujeme paní Markétce za nastřelení náušniček. Jsme moc spokojeni. Naší Jájinku teď zdobí krásné náušničky s červeným kamínkem. Ocenili jsme zejména příjemný přístup, v příjemném domácím prostředí. Těšíme se na další setkání s Vámi a Vaší malou dceruškou:-)
Všem maminkám DOPORUČUJEME!

Pochvala

(Monika, 7. 2. 2014 21:21)

Nastřelení náušnic bylo téměř bezbolestné, paní Pospíšilová je opravdu profesionál. Mohu jedině doporučit a děkuji :)

Poděkování a velká pochvala

(Gabriela a Petr Š., 21. 1. 2014 16:20)

Máte holčičku a zvažujete, jak zvládnete naušničky. Měla jsem ten samý problém. Moc rádi bychom tímto chtěli poděkovat paní Pospíšilové za profesionální a osobní přístup s nastřelením naušniček naší 3měsíční dcerce Anetce. Pokud jste s okolí Rakovnicka jako my, určitě se vyplatí zajet místo do Kladna přímo za paní domů. Skvělá práce a ještě jednou moc děkujeme.

Cesta z Prahy

(Denisa+Pavel Křížovi, Praha, 5. 12. 2013 13:24)

Dovolte, abychom i my s manželem se připojili k celé řadě předchozích kladných komentářů paní Markéty a nastřelováním náušniček. Vůbec nelitujeme hodinovou cestu za nastřelením z Prahy Vršovic, neboť zde se pohybují ceny za nastřelení několikanásobně výše a přístup k malé v domácím prostředí je oproti různým salónům, či ordinacím nepopsatelný. Děkujeme i za naší malou princezničku :-).

Díky

(Linda Vršková, 2. 12. 2013 17:04)

Chtěla bych moc poděkovat velmi milé paní Pospíšilové za dnešní nastřelení náušniček u dcerky Alice. Bylo to velmi rychlé a jsem velice spokojena s výsledkem. Vypadají nádherně... Všem maminkám doporučuji!!!

Spokojenost :-)

(Jitka S. Kladno, 2. 12. 2013 15:43)

I já bych chtěla ještě jednou touto cestou poděkovat paní Markétě za skvělou práci při aplikaci nastřelovacích náušniček naší malé Rozárce.
Byli jsme neuvěřitelně spokojeni, jak s vlastní aplikací, tak s přístupem a výběrem náušniček, včetně jejich ceny.
Kamarádka byla s dcerou u jednoho nejmenovaného pana doktora (Dr. Š.....) na Kladně a bohužel výběr minimální, aplikace ve spěchu a chudinka má jednu náušničku očividně nakřivo. Už jsou objednáni k paní Markétě na opravu, ale je to další zbytečné trápení malé. Doktoři by se měli věnovat svým profesím a vedlejší produkty ponechat těm, kteří to dělají s pečlivostí a radostí, což paní Pospíšilová je určitě ta nejlepší volba!!!

DOPORUČUJEME A DĚKUJEME

(Eva Kolaříková, 11. 10. 2013 14:02)

Děkujeme touto cestou za sebe i za naši malou Vážené paní Pospíšilové. Ocenili jsme zejména její velice příjemný a citlivý přístup na profesionální úrovni v příjemném domácím prostředí.
Ostatním maminkám tuto volbu DOPORUČUJEME!!!

Poděkování

(Marie J., 1. 9. 2013 18:27)

Paní Markéta je opravdu strašně milá a ochotná sestřička. Vlastní nastřelení náušniček proběhlo velmi rychle, v příjemné atmosféře a hlavně opravdu nesmírně šetrně. Má velké děti a i malou princezničku-má velké pochopení .Vřele doporučuji.

Děkujeme

(Renata, 16. 7. 2013 16:02)

Paní Markéta je opravdu velmi milá a vstřícná. Nastřelení náušniček proběhlo rychle. Protáčení náušniček 2x denně také bez problémů, ouška nebyla ani začervenalá. Všem doporučujeme a děkujeme.

Zkušenost

(Lenka V., 25. 6. 2013 14:46)

Jsem maminkou již třetí dcery (6 let, 2,5 roku, 6 měsíců). Nejstarší jsme nechávali náušnice klasicky propíchnout u kamarádky (zdravotní sestry), kdy jsem si myslela, že mi to nikdo na světě nemůže lépe zajistit. U druhé dcery manželovi kamarád poradil metodu nastřelení v jednom nejmenovaném kosmetickém salonu. Nastřelení o poznání lepší metoda, ale personál bez příslušné kvalifikace, tudíž vše na vlastní nebezpečí, navíc těsně vedle nás probíhalo tetování ramene nějakému mladíkovi (celkem zvláštní a smíšené pocity s miminkem). Výběr náušnic byl velmi omezený (pouze 3 druhy bez kamínku). S nejmladší dcerkou jsme byli před několika dny u paní Markéty, odkud jsme odjížděli s dobrým pocitem a všestranně spokojeni.
Všem můžeme z vlastní zkušenosti jen a jen doporučit!
Děkujeme.

Milé překvapení s poděkováním

(Jana a Pavel Kolářovi, 4. 6. 2013 14:14)

Paní Markéta je opravdu strašně milá a ochotná sestřička. Vlastní nastřelení náušniček proběhlo velmi rychle, v příjemné atmosféře a hlavně opravdu nesmírně šetrně. První dceři, které jsme uši nechávali propíchnout jehlou (před 2 roky) a po dnešní zkušenosti u sestřičky Markéty bych to již nikdy nedopustila. Rovněž nás překvapil velký výběr opravdu krásných náušniček, včetně jejich ceny.
Děkujeme a přejeme hodně spokojených zákaznic!

Náprava

(Markéta P., 4. 6. 2013 8:01)

Dobrý den Hanko, určitě je namístě nesouměrné dírky upravit, není v tom žádný problém. Jsou i dospělé ženy, které tento problém přestřelením náušnice vyřešily a už se nemusí vyhýbat jejich nošení. V otázce akupunkturních bodů bych doporučila osobní konzultaci. Takže mi zavolejte, určitě se domluvíme a vyřešíme všechny otázky, které vás trápí. Těším se !!

přerostlé děťátko

(Hanka, 3. 6. 2013 22:13)

Dobrý den, nevadilo by kdybych v některý den (buď o víkendu) nebo o prázdninách přijela se svojí dcerkou (skoro 16 ....... let) na nastřelení naušnic? Jen mám dotaz. Mé starší dceři když propichovali ušní lalůček napíchli jí nějaký akupunkturní bod a od té doby měla zdravotní problémy. Může to být jen souhra náhod, ale je pravda, že nenosí naušnice,protože dirky má velmi okatě nesouměrné. Jde to napravit? Dirky jen tak nezarostou :-) . Berete při nastřelování naušniček zřetel na akupunkturní body ucha? Děkuji za odpověď

Nadšení

(Jitka Tašlmarová, 3. 6. 2013 20:14)

Dneska jsme byli na nastřelení nášniček a jsem nadšená. Paní Pospíšilová byla strašně příjemná,příjemní bylo i prostředí.Žádný spěch,popovídali jsme si a malá ani skoro neplakala.
Ani kapička krve neukápla. Moc děkujeme a budeme Vás doporučovat dál.

Děkujeme :-)

(Magda, 16. 5. 2013 19:17)

Děkuji jak za sebe, tak i za naši malou Terezku, kterou již zdobí pěkné drobné náušničky s barevným kamínkem. Vše proběhlo úplně skvěle a bez sebemenších komplikací. Když to viděla naše starší dcera, tak si hned nechala k narozeninám nastřelit ještě jednu naušnici :-). Všem budoucím holčičkám a slečnám paní Markétu vřele doporučujeme!!!

Zkušenost!

(Ivana Soukupová, 9. 5. 2013 11:01)

Dobrý den, ráda bych se podělila o náš zážitek s nastřelováním náušnic. Poté, co jsme absolvovaly s mojí asi šestiměsíční dcerou propíchnutí náušnic jehlou v nejmenované ordinaci, jsem se už náušniček vzdala. Píchání trvalo asi půl hodiny, náušnice nešly nasadit, všude krev a řev. Další den uši hnisaly, a když jsem vše prozkoumala, zjistila jsem, že jedna dirka je nakřivo. Tak jsme náušnice vyndaly a nechaly dírky zarůst.

K nastřelování jsem se odhodlávala dlouho a nebýt mé dobré kamarádky z porodnice, která mi paní Pospíšilovou vychválila, nikdy bych se po této zkušenosti k ničemu takovému neodvážila. Nyní můžu s klidem sdělit, že vše šlo hladce, od objednání až k nastřelení a hojení. Žádná krev, žádný hnis, žádný řev, prostě náušnice jsou tam a obě jsme spokojené, včetně tatínka .

Mockrát Vám děkuji za Vaši profesionalitu a přístupu k maličké. Plakala opravdu jen velmi krátce (a to jen proto, že si ráda přidává :), ouška měla červené max. 20 minutek a ani o tom pak nevěděla :) Opravdu perfektně provedena práce, náušničky se všem líbí a já Vás doporučuji dál! Cena a výběr náušniček je také dobrý a hlavně miminko se navíc zbytečně někde nestresuje v ordinaci!

Poděkování

(Marcela, 8. 5. 2013 13:36)

Milá Markéto,ráda bych Vám ještě jednou moc poděkovala za "ozdobení" naší Adélky! Vše proběhlo ve velice příjemné atmosféře,tak, jak jsem si představovala :-)
Nakonec jsem ráda,že jsem s propíchnutím oušek váhala a dostala se tak až k Vám, a ne do ordinace ke klasickému propíchnutí.
Ostatním maminkám ráda Vaše služby doporučuji!!!

Pochvala

(Sestřičky, 30. 4. 2013 14:00)

Markétko, krásné stránky a jak koukám i spousty spokojených zákaznic...
Je vidět, že milý přístup, hodná a šikovná sestřička (navíc čerstvá maminka) a spokojení zákazníci jsou nejlepší reklamou!
Držíme palečky a přejeme hodně štěstí, kolektiv FN-Motol :-)